JANGAN baca jika anda sudah KAYA!

 

KINI DIBUKA!

Jika anda serius ingin tahu siapa MEREKA itu dan apa jenis PELABURAN yang mereka lakukan sehingga mampu menjana kekayaan secara senyap maka anda harus fokus dan teruskan membaca. Ini mungkin peluang terakhir anda untuk mengetahuinya…

Daripada: Tuanbri.com & Urusinsan.net
Dari Meja: Satu Solution Corp
Tarikh:
RE: Seminar Strategi Pelabur Underground

Bakal pelabur yang budiman,

Pelaburan..pelaburan..Sana sini orang memperkatakan tentang pelaburan.

Pergi ke bank, pegawai bank sibuk dengan pinjaman ASB. Masuk pejabat, tak kurang mereka yang bagaikan seorang 'remisier' gayanya, setiap jam membelek graf saham di skrin komputer. Kawan-kawan lama pula tak habis-habis hantar mesej di Facebook ajak melabur dalam unit trust dan insurans. Bila kat kedai kopi pula tak habis-habis sembang pasal turun naik harga emas, katanya emaslah pelaburan yang terbaik. Balik rumah, tengok berita TV3 pula ada cerita pasal berita hartanah.

Ya, Semua itu adalah jenis-jenis pelaburan. Akan tetapi berhati-hatilah. Ramai pihak yang TIDAK bertanggungjawab cuba mengambil kesempatan dan sedang mengintai-intai duit dari poket anda.

Kami tahu anda mempunyai keinginan untuk melabur. Tapi, adakah perkara-perkara ini sering bermain difikiran anda:

"Ahh..Cuba Sahajalah Mana Tahu Dapat Pulangan.."

NANTI DULU KAWAN!!! Kemana nak dilaburkan duit itu? Adakah anda pasti pelaburan yang anda ceburi memberikan pulangan lumayan? Tahukah anda apa yang terjadi kepada duit yang anda laburkan itu? Apa persediaan anda jika pelaburan itu rugi?

Dan soalan yang seringkali ditanyakan di mana saja tak kiralah di blog-blog, forum-forum mahupun sembang kedai kopi,

Mana Satukah Pelaburan Yang Memberi Pulangan Lumayan? Kemana Patut Saya Laburkan Duit Saya?

Kami tanya anda kembali, apa matlamat dan tujuan anda melabur? Adakah anda melabur semata-mata kerana:

Maafkan kami jika anda terasa. Tapi itulah realiti sekarang ini. Ramai yang gagal dalam pelaburan kerana ikut-ikutan. Orang lain beli emas dan perak, anda pun nak beli emas dan perak. Orang lain beli rumah, anda pun sibuk nak beli rumah. Orang lain beli saham, anda pun beli saham juga. Orang lain beli insurans anda juga beli insuran sedangkan ada yang bayar sikit tapi anda kena bayar banyak … Tak kurang juga yang hanya ikut cakap ejen pelaburan. Orang lain untung berlipat ganda, tapi anda...?

Don't Ask The Barber If You Need A Haircut. - Warren Buffett

Jangan Bertanya Kepada Si Tukang Gunting “Perlu ke rambut saya digunting?" - Warren Buffet (orang ke-3 terKAYA di dunia) satu nasihat yang memang benar. Secara logiknya, jika anda berjumpa dengan ejen emas, ejen insuran, ejen rumah, ejen MLM dan apa sahaja ejen sekalipun, pastinya mereka akan kata produk merekalah yang terbaik dalam pasaran. Bagaikan tiada produk lain lagi yang setanding dengan produk yang mereka jual. Ingat!! Jangan sesekali salahkan mereka. Mereka dibayar atas jualan produk mereka. Meraka memikirkan keuntungan mereka .. tiada siapa yang memikirkan pasal anda jika bukan anda sendiri ….

Jadi, Pada Siapa Saya Nak Percaya?

Percayalah diri sendiri. Tanya diri sendiri:

  • Apa tujuan saya melabur
  • Kemana mahu di laburkan
  • Banyak mana perlu saya melabur
  • Lama mana perlu saya melabur
  • Berapa banyak yang SANGGUP saya hilang untuk melabur

ILMU TANPA AMAL, SIA-SIA.
AMAL TANPA ILMU,
BINASA

Kami percaya sudah banyak kali anda dengar pepatah di atas. Tapi mengapa masih ramai yang beramal (Melabur) tanpa ilmu (maklumat dan kemahiran) yang akhirnya membawa kepada kebinasaan (kerugian)?

Justeru itu, mahukah anda jika kami tunjukkan satu peluang di mana anda boleh bersemuka secara LIVE, face to face, depan-depan (malah boleh bersalaman) dengan mereka yang pakar dalam bidang pelaburan masing-masing. Mereka sanggup untuk berkongsi rahsia, tips, teknik dan kaedah pelaburan yang tidak biasa, jarang di dengari dan dilakukan oleh kebanyakan pelabur khasnya dan masyarakat amnya.

Tarikh  : 1 & 2 Mac 2014 (Sabtu & Ahad)
Lokasi : Dewan Mutiara, Jalan Ipoh Kuala Lumpur
Masa   : 9.00am - 5.00pm

Siapa "mereka" semua ni? Hebat sangatkah "mereka" semua ni sehingga berani buat event seumpama ini. Mari kami perkenalkan kepada anda seorang demi seorang, 5 pakar yang hebat dalam bidang perniagaan dan pelaburan masing-masing.


Pakar Pertama

Zaidi Ismail

Beliau adalah:

Akan dibongkar bila tiba masanya 

Topik yang dibincangkan:


Pakar Kedua

Tuanbri

Beliau adalah:

Akan dibongkar bila tiba masanya 

Topik yang dibincangkan:


Pakar Ketiga

Raja Kamil

Beliau adalah :

Akan dibongkar bila tiba masanya 

Topik yang dibincangkan:


Pakar Keempat

Faisal Abdullah

Beliau adalah :

Akan dibongkar bila tiba masanya 

Topik yang dibincangkan:


Pakar Kelima

Anuar Abdul Rahman

Beliau adalah :

Akan dibongkar bila tiba masanya 

Topik yang dibincangkan:


Ya, mereka akan hadir di hadapan anda face to face dan yang bestnya, semua kaedah yang menjadi rahsia mereka sejak berkurun lama akan disampaikan dalam sebuah

Kolokium Pelabur Underground 

Harga Promo Terhad!

RM399 RM299 - 1 tiket

RM1,197 RM399 - 3 tiket

Sebelum kami mengulas panjang lebar lagi, jom tengok bagaimana dengan sambutan peserta pada Seminar Strategi Pelabur Underground yang lepas.

Dah tengok video di atas? 

Ramai yang telah hadir pada Seminar Strategi Pelabur Underground yang lepas. 

Dan ramai antara mereka sudah MENGAMBIL TINDAKAN melabur berdasarkan teknik, keperluan, dan matlamat yang betul bagi seorang pelabur. 

Jika anda masih ragu-ragu, dan tidak yakin dengan kami.......... 

Apa kata anda dengar sendiri apa kata peserta yang telah hadir pada 

Seminar "Strategi Pelabur Underground"

Home - Sertai Kami!